sobota 4. května 2013

Atomová bomba není žádná novinka !


Atomová bomba je zbraň, která byl údajně vynalezena roku 1945 ve Spojených státech
Některé informace naznačují, že je tu i jistá možnost, že atomovou bombu možná znali již naši předchůdci, žijící dokonce 10 000 let před Kristem !

Atomová bomba


Města Mohenjo-Daro a Harappa, které byly objeveny jen v minulém století, jsou jedním z důkazů toho, že staré civilizace byly již tehdy velmi vyspělé. V obou případech je na území měst vysoká radioaktivita.


Mohenjo-Daro 

Toto město je poměrně zničené, ale tomu není divu na to, jak je město staré.
Ovšem cihly z pozůstatků domů jsou roztaveny do jednoho směru, což naznačuje výbuch bomby. 
Našlo se zde 44 lidských koster, které se společně držely za ruce a byly doslova "vtlačeny do země". Všechny tyto kostry byly radioaktivní, což jasně dosvědčuje přítomnost bomby.

Mohenjo-Daro


Radioaktivní kostra


Rajasthan

Rajsthan je jedno z dalších měst, kde byla naměřena vysoká radioaktivita, místo bylo doslova uzavřeno a nemohla sem již vkročit žádná lidská noha. Vědci se po všech výzkumech shodli, že před 8 až 12 tisíci lety zde nastal atomový výbuch, který byl podobný síle výbuchu v Nagasaki.

Nagasaki po výbuchu Jaderné bomby


Kromě podobných důkazů, můžeme najít množství starých textů, které svědčí o přítomnosti bomby. V Indickém eposu Mahabharata je text:

„Jediná rána, která v sobě nesla sílu a moc celého vesmíru. Skrývala v sobě svítící sloup kouře a ohně a zářila více než tisíc Sluncí na obloze. Svislý výbuch se svými vlajícími oblaky se po zásahu rozpínal jako slunečník. Byla to neznámá pomsta, železný blesk, obrovský posel smrti, který je obrátil na prach. Mrtvoly byly tak spálené, že nebylo možné je rozeznat, keramika se rozlila a ptáci ochlupení. Po zásahu bylo všechno napadené. Lidé ztráceli vlasy a nehty a bojovníci se darmo stavěli pod proudy vody, posel smrti si stejně po čase vzal jejich životy. „

V poslední době mi přijde, že všechny technické věci, co mám dnes, měli již naši předkové před mnoha lety, jak jasně naznačuje statisíce důkazů. Co se mohla stát, že dnes jsme zhruba na stejné úrovni, jako dříve ? Část příběhů mi zde chybí.

zpracoval Ondřej Spilka

Sdílej gif na facebooku!