pátek 7. června 2013

Katherine Mary Knight



Tahle slečna se narodila roku 1956 (nebo 1955). Jelikož její otec pracoval na jatkách, i ona se odmala toužila stát "pracovnicí se zvířátky". Její dětský sen se jí splnil již v 16 letech, kdy začíná vykosťovat mrtvoly zvířat. Čím byla starší, tím lépe zacházela s noži. Kdykoliv ji někdo urazil, řešila to soubojem na nože. Nebyla to prý zrovna ona, kdo prohrával. 
Z toho již plyne, že nože byly její největší vášeň. Na svou sbírku vykosťovacích nožů byla tak pyšná, že si ji pověsila dokonce nad svou postel. 
To, že s touto dívenkou bylo něco špatně, vyplulo na povrch až kolem roku 1976, kdy ji opustil manžel. Bál se jí (a není divu). Chovala se k němu velmi dominantně a její záliba v násilí jejich vztahu také moc neprospívala. 





Když se dozvěděla, že ji manžel opouští, rozzuřila se. Vzala svou dvouměsíční dceru a hodila jí na koleje. Vytáhla z kůlny sekeru a vyhrožovala lidem, které potkala, že je zabije. V několika následujících dnech pořezala cizí ženu v obličeji a napadla také malého kolemjdoucího chlapce. Na několik měsíců byla díky svým činům ubytována v psychiatrické léčebně Morisset. Poté se k ní její muž opět vrátil. Jejich vztah je však mnohem drsnější, násilí je u nich na denním pořádku a když se jednoho dne její muž vrátí domů a ženu tam nenajde, vůbec mu to není líto. Katherine si totiž najde nového přítele. Možná se divíte, jak si mohla žena se sklony k násilí a sadismu najít nového přítele, ale to bylo tím, že byla velmi přitažlivá, byla také "nymfomanka". Několik měsíců si žili s růžovými brýlemi na očích, ale časem se opět začaly objevovat násilné projevy. Její nový přítel zažívá žárlivé scény (naprosto neopodstatněné), hádky, několikrát ho dokonce Katherine vyhodí z domu. Jednoho dne dokonce rozřízla jejich štěněti tlamu od ucha k uchu a odnesla ho ukázal příteli, poté přítele ztloukla pánví do bezvědomí. 
Přes to všechno jí její přítel miloval a zplodili spolu dokonce miminko. Katherine je velmi šťastná a začne s výzdobou domu - celý dům vyzdobí lebkami ovcí a krav, všude visí rohy a paroží zvířat, má zde i vycpaného páva a srnce... Její přítel si na to těžce zvyká a když vysloví svou nelibost, zbije ho Katherine žehličkou do hlavy, pobodá ho nůžkami a po tomto incidentu Katherine opouští. 

S dalším přítelem Katherine to dopadlo mnohem hůř. Když do jejich domu po čase přijela policie, čekala je scéna jako z hororu. Kůže jejího přítele visela ve dveřích na háku. Tělo leželo v obývacím pokoji - bez hlavy. Katherine ležela v posteli. Krvavá stopa se táhla do kuchyně, kde policisté našli v hrnci uvařenou hlavu. 
Při výpovědi vražedkyně uvedla, že neví, co se stalo. Prý se oddávali sexuálním hrátkám a poté si nic nepamatuje. 



zpracovala Kristýna Makarovová